Reikės (1 porcijai):
- 180g kiaulienos išpjovos
- poros ridikų
- kelių griežinėlių porų
- karamelizuoto, valyto sviesto (beure) kepimui
- stiklinės tamsios giros
- šaukšto kikkoman sojos padažo
- saujos kedrinių pinijų riešutų
- 1/4 persiko
- druskos
Eiga:
Padažas:
- Prikaistuvyje sumaišykite girą bei sojų padažą, užvirkite
- kaitinkite kol liks 1/3 pradinio kiekio
Išpjova:
- Įkaitinkite keptuvę
- Sudėkite 2-3 šaukštus sviesto
- Apibarstykite kiaulienos išpjovą druska
- Įdėkite kambario temperatūros išpjovą į keptuvę su įkaitintais riebalais
- Mėsą apverskite tik kartą, kepkite kol mėsos vidinė temperatūra sieks 65 laipnius, o mėsa bus gražiai apskrudus
- Mėsą padėkite į šiltą vietą 4 min pailsėti
patiekite su skrudintais pinijų riešutais, kepintais porais bei ridikais, keptu persiku.